Heeej<3

Snabbis inlägg:)
Hej lite upd. Nu är jag och Cassi på mitt landställe och vi kommer ha en jätterolig helg även om det är piss väder. Nu så ska vi gå upp dit vi ska sova och datorn när nere. Asså min morfar tjatar hela tiden och frågar om vi har borstat tänderna. Asirriterande. Men nu måste jag sluta skriva nu innan Cassi tar livet av sig för att hon har så tråkigt
Kram Isabell:*

Texten talar:*

Heeej:*
Texten i bilden talar:*

Hejdå Det fick bli ett kortis inlägg nu men ha en underbar dag
Kram ~Isabell~

Ridningen:)

Heejsan svejsan:)
I måndags så red ju jag för första gången på ridskolan igen efter sommarlovet. Jag fick rida Carlo... Haha ni kanske undrar varför jag skrev...? men det är så här att ridningen gick superbra men jag fick träningsvärk efteråt:/ Men nu lite detaljerat på själva ridningen. Vi började med att rida ut en sväng i skogen. Vi travade och skrittade. Tyvärr ingen galopp men det va för att dom typ precis kommit från sommarbetet. Men vi va tvungen att vända efter ett tag för att en utav storhästarna ville inte riktigt göra som ryttaren sa. Så vi vände och skrittade tillbaka. Carlo va lite pigg i skogen men han va typ sitt vanliga jag. Jag fick honom att gå i form till och från. Jag brukar aldrig lyckas med det men nu gjorde jag det:) Men inne i ridhuset gick det kanonbra. Fick Carlo att gå väldigt mycke i form och så går deet inte att beskriva så mycke mer för jag kommer inte riktigt ihåg allt ifrån måndags.
Men igår/ondags så hade jag Clements (ett sto det lå¨ter som ett killnamn) Vi red ut i skogen en liiiiten bit. Våran ridlärare gick så vi travade inte så mycke. Säger bara att min ridlärare har en grym kondition. När vi travade skulle Clements stanna och bajsa -.- Såå jobbigt... Sen så fick jag och Cassi trav ikapp i racefart;) Hihi jag travde i racerfart men inte Cassi... När vi red i ridhuset gick det grymt bra. Clements gickj i form typ hela tiden och så kom jag på ett litet knep för att Clements skulle hålla tempot o.s.v. Det gick jättebra:)
Men nu ska jag sluta skriva och istället typ skriva ett inlägg på min "privata" blogg.
Ha en bra kväll
Kram Isabell:)<3

Heii<3

okej nu så ska jag inte publecera detta inlägg oxå Haha Ska ta bort dom andra imorron. Men jag känner mig såå lyckad. Men iallafall just nu försöker jag få upp färme under mitt täcke. JAAAG FRYSSER!! Haha men iallafall imorron ska jag berätta lite om mina två ridadagar denna vecka. Först i måndags och sen idag. Men i måndags så red jag Carlo. Det gick bra och sen så red jag Clements idag.
Men nu e jag trött och fått lite värme av täcket:)
Godnatt Sovgott
Kram Isabell

Vi jävlas med sofia! HA HA !

Heeelo❤
Jag isabell och min lille brorsa retas med sofia , hon försöker lyssna på isabells spotyfive och vi bara pausar hela tiden✌sååå kul! Fast bara att hon började gråta men aja... Hejdå nu ska vi äta wook så nu måste jag sluta...
Bye bye kraamis Cassi❤


Väntar på att matte å issa ska sluta!

Kan dom aldrig sluta skolan hahah issa slutar 15.00 matte slutar 13.30 ... Och tiden går så sjukt långsamt! Först så ska matte komma till väsby och då vet jag inte riktigt vad vi ska göra, gå runt och snacka eller något! Och sen ska vi "hämta" issa från hennes skola HAHA sen ska alla vi tre göra ngt , just nu kollar jag på en film som heter "flickan" och tidigare i morse så kollade jag på två filmer , ena heter "sandor/shlash/ida" och den andra kommer jag inte ijåg vad den hätte <3
Kraam Cassi<3


jag vet inte vad jag ska ha för överskrift

Hejsan!!   
i morse eller typ för 10 minuter sen så följde jag med Isabell en bit till skolan men sen så vände jag och gick tillbaka. har fortfarande sommarlov så de e ganska chill nu på morgonen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. senare så ska jag vara med Matte och sen ska Issa va med när hon har slutat<3
har inte ätit frukost än men ska göra klart dehär inlägget först. 
vet inte riktigt vad jag skriva mer... har ju typ sagt allt.
igår så började ridningen igen, Issa red Carlo i skogen men han backade lite och höll på lite som vanligt men hon tyckte att det gick jätte bra! vet inte om hon bloggade om de så aja
nu e jag hungrig. hejdå
Kraaaaam Cassi<3

Heejsan sveejsan

Detta blir ett kort inlägg men vi undrar om ni har tips på sidor där vi kan göra våran nya header:) Kram Båda två:)

HAHA

issa börjar skolan idag HAHAH! Jag börjar skolan på onsdag! :( igår så fyllde pappa på mitt busskort men jag måste gå till stationen idag och aktivera det men sen efter issa slutar skolan så ska vi dra t stallet =) jätte länge sen nu! har typ inte ridit ett skit på hela sommarlovet!! eller 1gång med sandra min granne eller på hennes häst ju! annars ingenting! bye!
 
ps. ni får gissa vem de e MOHAHAHA =)

Kanske låter lite konstig

Heej
Jag vill ha hjälp med en sak Kan ni hjälpa mig?? Jag vill börja jobba om modell. Jag kanske inte är den vackraste på jorden men jag vill iallafall. Jag tycker det är jättekul. Jag skulle behöva hjälp med vart jag ska börja någon stans:/ Skulle vara jättesnällt ifall ni hjälpte mig med det. Jag vill oxå bli proffs fotograf:/ Haha Jag gillar att fotografera och att vara modell. Kan ni tipsa vart och hur jag kan börja modelljobba och hur och vart jag kan börja med proffs fotografering.
Tack för all hjälp jag får:*
Ha en bra eftermiddag
Kram Isabell♡♡

Tråkar

Heej!
Just nu sitter jag på en resturang och väntar på min mat. Har inte så bra internet och nu kom min mat.
Hejdå ha en bra eftermidag
Kram Isabell

Glömde säga...

... Att jag är förkyld och det är inge kul alls. Min röst blir typ askonstig och så. Jag hoppas min förkylning går över snart. Vill inte smitta andra.
Jag kommer göra ett annat inlägg senare idag:)

Jag vet inte vad jag ska skriva men för er som inte vet så har vi sålt våran häst(Isak). Nu är han hos en lyckling tonåring och har det jättebra. Vi saknar honom grymt mycket och vi hopas att vi kan åka och träffa honom snart. Han är typ som min handra halva så det va jobbigt för mig när mamma sa att vi skulle sälja honom.

Men nu ska jag inte slösa på eran tid mer. Hejdå ha en bra dag
Kram Isabell♡♡

Hejsan svejsan

Hejsan!
Nu när skolan ska börja igen då tänkte jag att jag skulle komma igång igen Vad tycks om det?;)
Idag fyller min mamma år och jag vill bara säga ett stort GRATTIS!!♡♡
Min skola börjar kl.14:00 den 19 augusti. Då börjar jag i 6:an. Cassi kommer börja i 7:an. Cassi och jag går inte i samma skola satt jag vet inte när hon ska börja och vilket datum.
Nu kommer jag inte på vad jag ska skriva så
Hejdå ha en bra dag:*
Kram Isabell

RSS 2.0