Godmorgon

Hej det blir ett kort inlägg men det blir tyvärr ingen bild på min bränna för jag glömde att ta kort och nu är det borta. Nu ska jag äta frukost så ett till inlägg blir det nog efter frukosten. Så hejdå ha en bra dag
~Kram Isabell~

Sola, bada och bränna

Heej idag så va jag, mamma och Sofia hos mammas kompis och bada i hans pool. Det va jätteskoj. Och när jag och Tilda (hans barn) spelade vatten wollyboll så pajade vi näte så det gick sönder (det va inte meningen). Och efter en stund så kom mina kusiner. Vi badade och tog kort och filmade med en undervattens kamera. Sen solade vi och åt lunch. Jag brände mig i ansiktet (det syns) och på axlarna (det syns inte lika mycket) lägger upp bild på min bränna i ett annat inlägg
Här kommer det några bilder från när jag va där↓↓
~Kram Isabell~ 
 

Sitting in the car:)

På väg till stugan som då ligger i sundsvall , så ska sitta i bild
En ett tag till bara , hahah , vi bästämmde oss idag stt vi skulle de så vi har nyss åkt, försökte skriva på datan som jag har med mig men det gick inte för att de laggade sönder .. Hahah men då fick jag skriva på mobilen ist:)

Idag så åt vi mammas morotsoppa till lunch och ska äta pannkakor till middag, och vi ska säkert äta någonting när vi kommer fram till stugan oxå, hoppas de iaf:)

Tidigare idag så var jag mamma ubbe och moa på stinsen och köpte ngt som vi kunde ha i bilen. Vi köppte en varsin grafittibok för typ 50kr inte så dyrt, vi köpptr dom på panduro, tidigare kostade dom 99 st, men dom låg på ett rea bord.

Hitills har vi kommit till uppsala, haha så inte jätte långt, bara typ 4 h kvar sen är vi framme om de inte är kö . Hoppa att det går fortare!

Ringde och pratade med kattis om dom där hästarna som vi. Skulle typ "passa" men ena hade trampat på en stor sten om jag fattade rätt så att dom fick åka till vetrinären och kommer inte upp dit igen ! Lite synd, hade faktist längtat efter det men aja sånt e livet ...

Men nu ska jag göra ngt annat hejdå
Kraaam Cassi❤


ett koris inlägg<3

 
 
på kvällen idag så har jag kikat med issa och matte, 2 kompizar, de va väl kul hahah nej men seriöst vad ska jag skriva? kommer inte på något alls men nu ska jag sova
 
bye <3 Cassi:***
 
ps. jag vet inte varför jag skrev så jätte lite just nu men aja godnat ialla fall<333

baaada:D

 moa (min låssas syrra) och jag cyklade ner till norrviken och badade i typ en halvtimme . det var jätte varmt i vattnet och vi badade typ hela tin men vi tängte inte på att typ ta med handuk så vi cyklade hem med två blöta fläckar på rumpan HAHAH men vi klarade oss från massa människor! vi hade så jäkla tur!
 
efter maten så ska jag moa felix och alex kanske cykla net till infra och köpa godis eller nåt sånt, det ska bli jätteått!men jag vet inte hur mycket pengar jag har och för hur mycket jag ska köpa för :/
men lite godis iaf ,
 
förut idag så var vi i centrum och letade efter virkol men det fanns inget i typ alla vi va på , vi va på typ 3/4 stycken men vi hittade inte <3 lite synd, ska ringa katarina (kattis) och fråga om hon vet om vi fick hålla på med 2 hästar sen när vi är i sundsvall , och om vi fick rida och då så ska jag fråga om hon typ hade en ridhjälm i stugan som hon hade när hon va liten, asså om den e kvar! ihoppas de , moa glömde ju sin ridhjälm hemma hos hennes mamma så då får hon låna ägarens hjälm
 
vad ska jag skriva nurå? jag ska blogga sen ikväll om jag hinner när jag ska lägga mig och berätta lite bättre om dagen men snart så ska jag äta ... ses ikväll (förhoppningsvis)
 
Hejdååå <3 Cassi:****                             <3

hejsan

om det kom upp ett inlägg nyss där det stog typ godmorgon hejsan så var det inte meningen  att publisera, råkade komma åt knappen och då så publiserades det.
 
idag vaknade jag typ kl 09.45 tror jag men dom andra hade redan ätit fruckost så jag fick äta själv men de gjorde inte så mycket... jag åt en vanig macka men de va typ russin och aprikos i men jag visste inte de men de va väl ganska gått men aprikos smaken gillade jag inte jätte mycket.
 
tror att jag har bestämt mig att jag ska vara kvar i bloggen med issa.. även fast jag inte kommer att skriva jätte super duper mycket men lite då och då , hälst minst ett inlägg om dagen! men kanske fler om jag har tråkigt eller om det är någonting som jag antingen vill berätta eller något som är viktigt men ska skriva ikväll oxå!!
 
idag så ska jag och mamma typ desinfektera min ridhjälm för att nåra hästar i vårat stall har fått ringorm, det betydet att dom har fått en sjukdom som gör att dom typ tappar hår på vissa ställen på kroppen ((tror jag , är jätte osäker) men vi ska åka till apoteket och köpa virkon . senare så hade vi tängt att åka förbi hemma hos pappa och hämta mina badkläder och mina stövlar .
 
men nu vill jag hitta på någonting hejdå<33
 
Cassi:**
 
 

godmorgon hejsan <3


heej<3

                                                                                 är de bra med er?
är hos mamma men tog med mig min data hit:)
förut var vi typ på en parkour park i väsby, typ vid väsby centrum ... de va väl ganska kul,något nytt iaf alex träffade en kille i typ 20- års åldern som lärde alex och hjäpte han och tipsade om hur han ska göra för att det ska bli lättare att tex klättra upp på tjocka stora sten rör, jag va ju grym HAHA eller inte men jag kunde iaf göra liite :D
meeen...jag vet faktist inte vad jag ska skriva mer, men är det något som ni vill veta om oss eller något sånt så komentera, anonym eller namn du väljer själv, men kommentera!!!
kika mig: _cassi__
ask: cassiismyname
insta: muppencassi
snapchat: cassi.00  
 
kika, fråga,följ och snapa mig nu! då är du bäst!
har nyss fått reda på att vi ska till gottland i sommar med mamma ubbe alex felix och moa, ska bli ganska kul! vi ska o¨å till typ grönan och ett ställe på gottland som är typ ett vattenland, kommer inte ihåg vad de heter men ändå..
 
vet inte om jag kan bestämma mig om jag ska vara med i bloggen eller inte, jag bloggar ju aldrig men när jag väl kommer igång så fortsätter jag ju ett tag sen slutar jag men asså...jag tycker att det är kul ibland men ibland så känns det som att jag måste blogga, som att jag inte har något val att jag värkligen måste blogga för att ni ska fortsätta läsa det som issa skriver...
 
men nu är det eran tur att hjälpa oss att komma på vad VI ska förbättra med våran blogg! skriv på kik och massa sånt skriv hälst så kik, om ni inte har kik komentera ( ni behöver inte skriva namn)
 
hejdå ska försöka skriva så mycket som möjligt och så fort jag kan!  bye<33 Cassi

Heej

Heej nu sitter jag och Cassi i soffan och är osociala med varandra :) Jag bloggar och hon spelar spel Vi har nyss duschat och jag tänkte börjag läsa en bok men den kom inte mycket längre än brevid mig i soffan:/ ~ hihi ~ Vi har tråkigt och tror boken brevid mig öppnas... Elr så går jag och Cassi ut... ~Aja~ Det va kul att göra ~ Eh... jag vene men nu så ska jag komma på hur slutet på denna inlägg ska sluta...? Aja det blir väll typ...
Hejdå och ha ett bra slut på sommaren
~Kram Isabell~ ♥

Heej

Heej jag är ledsen för dårliga uppdateringar. Men det blir dårliga uppdateringar nu när vi ha sommarlov och så- Men idag passade jag på. Det regnar hemma där vi bor men jag vet inte hur Cassi har det. Tror det är sol där. Cassi ska vara där i ungefär 4 dagar till. Hon är inte utomlans elr så. Hon har åkt till ett ställe som jag inte riktigt kommer ihåg. Jag har det ganska ensamt på dagarna men jag hittar alltid på något:) Men nu så ska jag äta frukost tror jag och sen ska jag se om min kusin vill svara i telefon:)
Men ha det bra nu och så ses vi nog snart igen
Kram Isabell<3

RSS 2.0