Cassi rider lite brabacka

 
Men nu ska vi åka iväg hejdå
Kram Isabell<33

Heej♡

Nu är jag påväg och hämta Isak med mamma. Jag är jätteglad:D Jag bara längtar tills vi är framme hos han. Och om vi har tid då ska jag få rida lite på volten hos Anna .Påväg!! hahahah bilden är copyright som vanligt. Men nu ska jag göra mamma sälska den siste biten. Vi åkte 9 och det tar typ en halvtimme till 40 min. Men aja hejdå♡
Kram Isabell♡

Godmorgon♡

Heej<3
Idag ska jag och Cassi rida. Slutar 3 idag men aja imorgon är sista dagen i skolan sen har jag lov. JIPPI! Hahah jag har inget specielt att göra på lovet men det blir nog att hänga i stallet och så. Men just nu är jag trött och vill sova men jag chillar nerbäddad i sägen istället. Jag vet inte vad jag ska skriva men jag ska försöka lägga upp bilder på hästarna jag och Cassi ska rida. Men hejdå<3
Kram Isabell♡

Sorry<3

Bilden som jag skulle lägga upp igår som jag inte gjorde för att jag somnade kommer nu men det blir ett kort inlägg.


Jag red Carlo igår och det gick jättebra. Hejdå:)
kram Isabell♡♡

Heeeeeeeeeeei<3

Heeeeej!<3
Jag vet inte vad jag ska skriva men jag längtar jättemycket till på fredag. För då kommer Isak hem:D<3 JIPPI!!!! Jag tror jag kommer få sjukt fina bilder på honom nu när han kommer hem. I helgen kommer han bara vila och lära känna sina nya kompisar:) Jag hoppas att han kommer trivas. Hahahah nu när Isak kommer hem så kommer jag vara mycket i stallet och mina kompisar tycker jag är i stallet hela tiden när jag bara är i stallet 3 dagar i veckan.
Vet inte vad jag ska skriva nu men aja imorgon ska jag vara med Emma. Vet inte vad vi ska göra men aja det kommer vi på imorgon.
Hahah vi kommer säkert va i centrum. Som vanligt men nu ska jag kolla på ett tv-program som är jätte bra om ni undrar vilket så är det CSI.
Föresten jag ska lägga upp en bild i reklamen sen.
Så hejdå och sovgott<3
Kram Isabell<33
 

Hej<3

Hej idag har jag och issa tävlat! Det gick jätte bra för oss ! Jag hade magi och issa hade Bella. Det va jätte kul! Magi var hätte duktig men på näst sista hindret så snubblade magi på minuter men han rev inte , wiho! Bella nuddade hindret med hennes framhov men hon rev inte häller. Pappa flottade men vet inte om han fick nåt bra fotto när jag hoppade :/ efter jag hade ridit så skulle jag sitta uppe i dommarbåset och skulle ta tid på 70cm och 80cm , när dom hoppade 70cm så att jag där uppe med Ida och när dom hoppade 80cm så va jag där med Matilda , men Ellen va ju såklart där uppe också imorn är det skola va kul, eller inte :/ längtar inte direkt , men sånt är livet .. Efter stallet så kollade jag på en jätte bra film som heter : pojken som ropade varulv, eller tror att den heter så, efter det så kollade jag på "apflickorna" som var väldigt konstig men ändå ganska bra .
Just nu kollar jag på Johan Falk ..
Hejdå //Cassi<3


Heei<3

Heeeeeei<3
Just nu lyssnar jag på "den makalösa manicken". Hahaha jag och Cassi lyssnade på den hemma hos henne igår hahahah vad kul vi har värje gång vi lyssnar på den. Haha. Imorgon har jag och Cassi varit med varandra varje dag denna vecka. Hahahah imorgon är det tävling:D Jag har Bella så jag behöver inte oroa mig för att hon ska vägrar eller att jag ramlar av. Cassi har också en bra häst. Hon har som sakt Magi. Bara längtar tills imorgon.<3
På måndag vet inte jag vad vi ska göra för att på shemat står det teori men Annelie sa att vi ska rida satt jag vet inte vad vi ska göra. Men det ska bli kul. På onsdag har vi vändningar. Inte för att jag förståg vad Anna menar med det men aja det är säkert kul.
NU ska jag se om jag hittar någon bra låt på netflix. Hejdå sovgott
Kram Isabell<33

Sho<3

Igår så va jag och issa på stinsen och köpte saker till tårtbakartävlingen som är på lördag alltså imorn, på tävlingen så får man inte äns byta schabrak !! >:( men det blev bara ett kort inlägg nu hejdå <3 //Cassi


Heeei

Hej det blir ett kort inlägg. Igår var jag och Cassi i stinsen och handlade till tårttävlingen imorgon. Vi ska ficka till det hemma hos mig idag. Vi hoppas aty vi vinner. Hahah vi kommer nog typ tvåa isånnafall. Men jag har lektion nu så hejdå ha en bra dag idag<3
kram Isabell<3

Godmorgon<3

Godmorgon allihoppa:)
Ni kanske undrar varför jag är uppe så tidigt så är det för hatt igår va jag i skolan i 45 minuter och sen gick jag hem. Jag fick jätteont i örat och kunde inte konsentrera mig. Så vi åkte till doktorn och kollade vad som var fel. Jo jag hade opprerat in rör i öronen för ett år sen. Och de örat jag hade ont i så var det röret på väg ut och jag var röd i örat också men det berodde på att jag var förkyld.
Jag barar längtar till på lördag och söndag men nästa vecka på fredag ska jag och mamma åka och hämta Isak<3 Längtar så jättemycket på att han kommer hem. Jag kommer nog börja med att rida med sadel men om det blir varmare så ska jag rida lite barbacka också. När vi va och hälsade på Isak för någon vecka sen så fick jag rida. Det ligger bilder på det längre ner men jag ska lägga ut mera sen.

!!Bilderna är copyright!!
Men nu ska jag vänta på att jag får äta frukost. Jag ska idag äta tabletterna en timme för eller efter jag har ätit. Men aja hejdå ha en bra dag.
Kram Isabell<33

Superbra ridlektion

Asså OMG!!!
Det gick asbra för både mig ocg Cassi. Jag skulle rida Clements för jag frågade Anna i måndags men när jag kommer till stallet är jag uppskriven på LIlleman<3 Lilleman är min andra prins<3 Hahaha Isak är såklart min första prins och sen kommer Lilleman. Men aja tillbaka till ridningen. När ridlektionen börjar är Lilleman inte så avslapnad. Men när vi börjagde med övningarna på volterna började det gå bättre men när vi hade sidvärsrörelser på spåret i första varvet var det jättesvårt för att höger är tydligen Lillemans svåra varv. Men när vi bytte varv va det jättelätt och övningen blev inte så svår som i förra varvet. I andra varvet tycket Anna att jag skulle släppa på tyglarna då gjorde jag det och det gick myckert bättre då också. Asså det var en jättebra ridlektion.<33 Hoppas att Cassi är lika glad som jag. Cassi fick rida sin prins Yoker. Det gick jättebra för henne. Men imorgon ska jag och Cassi åka och handla dekorationer till tårtbakartävlingen på lördag. Vi hoppas att tårtan kommer bli som vi föreställer den. 
På söndag är det ju seriehoppning och som tur var det att jag inte fick Carlo eftersom jag ramlade av honom i måndags två gånger. Men jag fick Bella:D<3 Hon är en häst som hoppar allt. Satt jag fick en bra häst. Men vi ska hoppa 60cm på söndag. Jag och Cassi är lite spännda fast jag är väldigt lugn för att vara tävling. När det är tävling då brukar man bli lite pirrig. Men pirrig är man alltid lite gran men jag är typ aldrig så jättepirrig. Den som är mest pirrig på tävling mellan mig och Cassi är Cassi. Hahah;)<3 Men aja nu ska jag lyssna på musik satt sovgott. 
kram Isabell<3

lite random bilder bara <3 bilderna är copyright<3


överlycklig tjej här!

hej!! har ridit yoker och det gick jätte bra! fick massa beröm av anna och yoker
var bara bäst helt enkelt! vi hade volter och nåt mer som jag inte kommer ihåg vad det heter.
det var jätte kul för att yoker var så duktig.
nu har jag äntligen fått reda på vem jag ska tävla. MAGI!!!
anna är bara bäst! jag och issa tror att vi vet hur våran tårta ska se ut men hur den kommer att se ut kommer ni  få veta på lördag. haha hoppas det blir lika bra som vi hoppas att det ska bli.
 
skolan gick oxå bra , första lektionen var teknik. jag är med adam (vi fick inte välja själva) våran bil är lite ful men aja det är bara typ jag som gör allt jobb. men det ser ut som att våran bil har öron HAHAHA! efter tekniken så hade vi lunch jag ebba och jenny gick hem till mig och gjorde en smoothie med mango, jordgubbar, vaniljyoghurt, banan, vet inte om det var något mer, tror inte det men den va jätte god! sen hade vi jumpa, på jumpan så hade vi typ nån hinder bana men man skulle typ vara på en del i fem min och sen byta och om och om igen jag lärde mig att göra bättre rundat än vad jag kunde , förut kunde jag bara lite men nu kan jag helt.
efter det var det slöjd,jag har träslöjd.
på träslöjden sålöder jag en fjärill,för att det var första gången jag lödde så att jag började med nåt lätt!
igentligen löder man fört i sjuan men min träslöjdslärare sa att jag var så duktig så att jag skulle få börja göra det redan :D
 
efter skolan när jag var på väg till bussen så kom jag på att jag hade glömt bussremsan hemma så att jag ringde pappa och han sa att han kommer och hämtar mig ungefär kl tre . han kom och hömtade mig och stjussade mig till stallet. i sallet så följde jag med anna in till ridhuset och hjälpte henne med hennes lektion. sen gick jag och hämtade hjälmen och västen och det .
hejdå //Cassi<3
 

Heeej<3

Hej<3 
Nu skriver jag ett litet kort inlägg men jag säger bara att jag kommer att inte skriva så jättemycket inlägg på ett tag och Cassi skriver jättemånga men jag ska försöka att skriva så många som möjligt men jag kanske inte årkar skriva satt jag gör en video som jag har gjort men jag gör videos är det för att jag inte årkar skriva eller för det kanske är när jag hoppar ellr rider. Jag kan lägga ut när Cassi rider också om ni vill och det är okej för Cassi. Men tycker ni att jag och Cassi ska skapa ett instagramkonto men om ni tycker det så får ni gärna säga det och så kan jag prata men Cassi. Men då kommer den bara handla om hästar typ och alla bilder är som vanligt copyright och det kommer bilderna som vi kommer lägga ut på insta också vara om vi får skaffa ett konto till. Men jag ska äta om 15min och min dator kommer dör hejdå:) <3
Kram Isabell<33
 

Heeeeei<3

Hej!<3
Idag skulle jag till stallet. Men jag tror att jag kommer. Jag skulle ha Clements(till alla er som tror Clements är en kille tror ni fel hon är en tjej). Lite fakta om Clements:
 
Namn: Clements
Född: 1995
Härstamning: Importerad från Tyskland
Uppfödare: okänd
Ras: korsningsponny

Kom till ridskolan: 26 februari 2008
Mankhöjd: 136,5 cm
 
Hon är en c-ponny. Har tyvärr ingen bild på henne.
 
Jag ska berätta varför jag bara tror jag kommer till stallet. Jag fick jätteont i mitt öra när jag var i skolan. Jag kunde inte jobba för att jag hade så ont. Så min lärare fick ringa till min mamma och berätta det. Men eftersom jag fick en alvedon och gick hem så tror jag att jag kommer till stallet. Jag har läkartid vid kvart i 4 tror jag kommer inte ihåg min mamma vet när. Jag vill att klockan ska bli 11:20 för då skulle jag äta i skolan och jag vill inte äta nu. Satt jag vet inte vad jag ska göra men aja jag får försöka att göra något. Vet någon något man kan göra?? Men det är lite så det ligger till för mig satt får hoppas att jag inte har öroninflamation som min lärare tror att jag kanske har.
Men blää nu blev jag jättegodissugen;) aja vet inte vad jag ska skriva mer hejdå<3 <3
 
Kram ha en bra dag Isabell<3

kläderna jag köpte

hej!
 
idag skulle jag ha slutat kl. 14.40 men våran vikarie släppte oss kl. 14.25 :D jätte skönt för att jag skulle ju till centrum och elza till stallet, hon hade märke två teori.
jag och issa har det på måndagar men då har vi märke tre teori.
 
idag va jag och issa i centrum, jag köpte tre tröjor kommer bild sen.
 
på fredag vill issa att hon och jag ska till centrum , det är tårt tävlig i stallet på lördagen så att vi måte köpa saker som vi ska ha i tårtan. det ska bli jätte kul!! längtar för att efter man ar gjort tårtan så får man ju äta upp hela tårtan (om man vill) hoppas att min och issas tårta blir god! jag ska  fråga mamma och jag och issa får låna en typ sprits av mamma vet inte om det heter så, men man har den för att typ göra grädden fin när man lägger den på tårtan.
 
på söndag är det serie hoppning i stallet, är sjukt taggad! det blir ju första gången jag tävlar!
jag önskade : Magi , Clements och Bella det är ju första gången det är därför jag har valt så lätte hästar.
kommer blogga om vilken häst jag får sen, antingen på lördag eller på söndagen efter tävlingen!
 
juste lovade issa att skriva dehär, issa har det lite jobbigt just nu så att hon ska försöka blogga så mycket hon kan men det är därför det bara jag som har bloggat dom senaste inläggen.
 
men i alla fall nu kommer bilderna på kläderna, bilderna är copyrigt <3
alla kläder är köpta på New yorker. kraam Cassi<3
 
när jag laddade upp bilderna på datan så laddades inte dom två andra bilderna upp. :( jaja sånt händer men här är min favo<3

Lite om igår och idag:)


Heiiiiii:***

Haiiiiiii<3
Vad gör ni då?
Jag sitter hemma och chillar i soffan, igentligen skulle jag börja kl 08.15 men våran massage va inställd så att jag börjar 09.30 i stället! Wiho! <3
Så skönt! Haha är jätte trött, dig efter skolan så ska jag och issa mötas i Väsby centrum och sen ska vi shoppa! :D Asså jag har märkt att jag skriver typ bara jättekorta inlägg men det är för att jag skriver mäst på mobilen, jag har typ bara bloggat från datan två eller fyra gånger , men sen när jag kommer hem så ska jag lägga ut lite bilder från datan, jag kan inte lägga ut bilder från mobilen det är jätte irriterande men jag ska gå till skolan alldeles strax så att jag måste sluta hejdå ❤❤


Heiii<3

Sitter hemma och äter kaka. Haha den är typ gjord av samma sak som delikatess chokladbollar <3 haha den är jätte god, just nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli 14.35 för då ska jg gå till busshållsplatsen och bussen till centrum går 14.50 Isabell slutar 15.00 hon slutar ganska sent!
Men jag måste börja göra i ordning mig bloggen efter stallet sen ❤
Kraaaam Cassi❤


>:(

Asså det inlägget som jag skickade kl09.05 skulle jag igentligen publicera igårkväll, men det skickades imorse. Men iaf igentligen skulle vi sluta kl13.10 idag men bara för typ det är np så måste vi sluta 13.50 :( det är inte snällt! Jag ska typ va med Jenny och 2 killar, de är muntligt prov i matte :( haha orkar inte med mer nationella prov! Men aja nu sitte jag och väntar på att spanskan ska börja , hejdå \\Cassi


Here i am❤

Hey❤
Idag har jag varit med issa , men just nu skypar jag med Ebba inte föratt det går så bra men iaf . Det avbryts väldigt mycket! Men jag vet inte vad jag ska skriva om, förut när issa va här så gick jag Alex och issa till teknikbacken och där hittade jag typ en sån där svart sopsäck som vi åkte på haha det gick jätte fort! Och det va jätte kul! Men Asså jag vet inte vad jag ska skriva så att jag skriver bara dehär!
Kraaam Cassi❤


Bullar , bur och allt möjligt<3

Hej<3
Idag har jag varit os min farmor ganska länge . Det var ganska mysigt , jag målade en kruka som jag har ställt i mitt rum <3 den vart faktist ganska fin! Kan tyvärr Inte lägga ut mån bild för att jag kan tydligen inte lägga ut bilder med mobilen >:( men aja efter det så skjutsade vi hem Isabell och sen så fixade jag nisses bur, gjorde om i buren jätte mycket , medans jag gjorde det så gjorde Alex och pappa bullar :) dom blev jätte goda oh Nisse vart ganska böjd med hans bur (hoppas jag) .
Mej nu myser jag i soffan och ska sluta skiva nu bye <3


Heii<3

Idag har jag haft np (nationella prov)
Efter det så hade jag muntlig bokrecention efter det så gick jag direkt till arbetspasset men när jag precis hade lagt upp mina saker på bordet så sa jan att vi fick sluta, det va typ en timme tidigare än vad vi skulle sluta:) jätte skönt! Så jg plockade ihop mina grejor sen gick jag till bussen och tog bussen till gillbo, när jag va på väg upp dig så möttes jag av Sandra och Veronica som jag skulle vara med , sen kom sebbe Benny och James, men vi gick vidare och mötte Felix coffe Felicia och Lara. Dom skulle vi va ta med, killarna gick hem till Veronica medans vi tjejer gick ner till stationen (igen) och dom skulle köpa godis, juste när jag kom fram till själva gillbo skola så kom först Matilda oh sen Fanny och efter det Sanna, fick typ två JÄTTE stora kramar av Sanna och Fanny, hade ju träffat Matilda igår, när jag va i stallet men aja, vi gick ialla fall hem till Veronica och hoppade stutsmatta och körde sanning eller kinka och massa olika saker <3 det var kul i början men sen så höll alla på med sina mobiler utom jag och Veronica som var lite sociala... Jag hittade några gamla bilder på mig, skitsöta<3 haha men bilderna är copyright som vanligt dårå<3 hejdå
Ps: pappa ska göra nån jätte god mat men jag måste sluta hejdå kram Cassi<3


Muffinsarna<3

Jag har ju bakat muffins och dom var jättegoda. Det tyckte mina kompisar också.
Just nu kollar jag på gladiotorerna. Det går bra för killarna men det går inte så jättebra för tjejerna. Men aja. Killarna ligger lika och tjejerna ligger lika. Hahah Men nu ska jag kolla mer på tv. Hejdå<3

//Isabell<3

Jippi! It's friday!!<3

Hej!!<3
Idag är det fredag. Jippi!! Jag bakade ju igår så idag ska jag bjuda mina kompisar från skolan. Hoppas dom tycker dom är goda. Det var jättekul att baka. Mina muffins blev jättefina. Ni kommer få bilder på dom sen men inte nu för jag gör detta inlägg via datorn och jag har inga bilder på muffinsarna när dom är klara. Men jag vet inte vad jag ska skriva om men ja det är fredag och sista dagen i skolan. Jippi! Jag slutar kl.13:00 idag:D
Jag säger lycka till med nationella provet idag till alla som går i 6:an. Jag ska snart borsta tänderna och göra mig iårdning för skolan. Jag har bara tre pass idag:D
Jag går i en klass med 6:or även fast jag är en 5:a. Vi har blanade 4 och 5, 5 och 6. Men eftersom 6:orna ska göra nationella prov idag så ska jag bli uppdelad i en annan grupp med 4-5:or. Så ja men nu ska jag borsta tänderna så hejdå ha en bra dag idag. Alla 6:or lycka till med Nationella provet idag.<3
//Isabell<3

Har bakat<3

Jag måste sova nu men jag skriver ett snabbt inlägg men idag har jag varit i stallet. Sen när jag kom hem så frågade om jag fick baka och bjuda mina kompisar i skolan. Och det fick jag göra så jag har bakat chokladmuffins men dom blev ibte dom godaste men aja. Hoppas mina kompisar gillar dom.
Dom ser jättegoda ut. Ni kan få fler imorron när jag ska äta dom:)
//Isabell<3

Hola amigos!

Hola!!
Vet inte vad jag ska skriva... Haha som vanligt då ;) issa kanske k te kommer vara u stallet längre på torsdagar. Men jag vet inte om jag ska det, ett tag kommer jag iaf vara kvar i stallet på torsdagar.. Men jag kanske bara följer med issa ibland, det var väldigt länge sen jag skrev, jag har inte riktigt haft tid att skriva eller helt seriöst så har jag inte riktigt kommit ihåg att skriva för att jag inte riktigt haft tid...
Igår på ridningen så va det teori :( men vi fick välja hästar till nästa månad, eller till nästa vecka , jag valde såklart yoker men jag kommer faktist inte ihåg vem Isabell önskade <3 just nu kollar jag på nån äventyrs film :) den är faktist jätte bra :) min fina Nisse har fått en liten gunga som jag Har gjort ... :) hoppas att han gillar den! Jag tycker faktist att jag borde börja blogga mycket oftare ! Och det ska jag göra men nu ska jag fortsätta kolla på filmen hejdå //Cassi<3


Godmorgon<3

Heeeeeeej!<3
Idag är det torsdag som ni kanske vet men idag ska jag till stallet igen. Men om tre veckor kommer jag inte åka till ridskolan på torsdagar längre. Ni kanske undrar varför men jag ska börja åka till våran häst. Jag ska pyssla om honom, rida och det man gör när man har egen häst. Jag tycker att det ska bli jättekul att Isak kommer hem igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men idag kommer jag sluta kl.14:00. Vad ska man skriva om när man inte vet vad man ska skriva? Men aja ska snart gå till skolan. Hejdå pöss ha en bra dag.
Hälsningar Isabell:P<3 Haha jag vet inte vad jag ska skriva före mitt namn.

Heeeeei<3

Hej<3Nu har jag välldigt tråkigt. Jag har inget att göra och det är kallt. Jag ska in om tjugo minuter :( Jag vill bara säga lycka till till alla som går i 6:an. Hoppas ni får ett bra resultat. Jag vet inte vad jag ska skriva men aja det kommer vara en tråkig ridlektion idag. Det är teori. Hoppas det är en rolig teori. Aja hejdå pöss<3//Isabell<3

Heeeeej<3

Hej<3
Jag är ledsen att vi inte har bloggat på två dagar. Jag red i måndags så då kom jag hem och åt mat så jag bloggade inte. Och igår så va jag med min kusin och låtsas kusin i centrum. Vi hade jättekul. :D Jag kommer inte skriva så mycket nu men i måndags så red jag Carlo. Det gick jättebra. Nästa gång är det hoppning Jippi!!!!!:D
Idag är det ingen ridlektion för att det är teori istället. Men nästa vecka är det ridning(jag gillar inte teori så mycket, tycker det är ganska tråkigt men det beror också på vad teorin handlar om). Jag ska snart till skolan satt detta inlägg blir inte så långt. Men hejdå ha en bra dag<3
Hejdå pöss
//Isabell<3

Heiiii<3

Idag har jag varit på Max typ 3/4 gånger-.- första gången så gick jag Ebba och saga ner till Max men när vi kom ner så hade saga tappat 60kr... Så vi fick gå tbx hem t henne och sen gick vi tillbaka , sen så åkte jag till stallet och efter det så åt jag middag på Max med mamma Alex och ubbe.
Jag tog ett orginal mål och en cola, standard hehe ;) det var jätte gått!
Men aja det va tre.
Sen när jag kom hem så var jag tvungen att göra läxan ... :( men efter det så ringde nåra kompizar mig på skype. Så jag pratade med dom i typ 20 min. Haha och nu gör jag typ inget , är trött så ska typ sova snart.. Inatt sovde saga hos mig , vi vaknade 10.30 hehe och typ tio minuter efter så ringde Hayes oss och sa att vi skulle gå hem till Dennis men vi orkade inte så att vi låg kvar och typ sovde och kollade på film. Vi kollade på "ondskan" och den va ganska nice :) den vid typ ett eller nåt så kom Hayes och Kevin helt random och plingar på mig så dom typ va inne hos mig ett tag sen gick dom och då gick jag Ebba och saga ut med Alfons och Mimmi (två hundar) men vi va inte ute så länge. Sen gick vi ner till Max <3 kraaam Cassi<3


Min helg<3

Denna helg har varit underbar. Först igår så hade jag och Cassi blåbärshoppning. Det var skitkul. Precis som Cassi skrev red hon Magi och jag red inte Caslo jag red Carlo;) Hahaha Cassi gjorde bara lite skrivfel men hahah det var ett roligt skrivfel. Men aja det gick skitbra. Jag och Carlo tog och felfria. Cassi och Magi blev också felfria. Dom var jätteduktiga. Om jag inte satt på hästryggen skulle jag ha fotat dom. Efter att jag hade varit på blåbärshoppningen skjutsade vi Cassi hem till henne. Sen åkte jag hem och duschade. För att jag skulle på mello efter. Det var en trevlig kväll. Det var en bra låt som vann men jag vet inte om vi kommer vinna Eruvison song contest (igga stavfelen på namnet). Men jag ville att Anton Ewald skulle komma på en bättre platsering. Det var en jättebra kväll.
 
Sen idag så åkte jag,mamma och Sofia(min lillasyster) till Anna(min ridlärare typ/mammas kompis) för att vi skulle få rida Isak. Anna har Isak just nu för vi lämnade bort honom i 3 månader. Men Isak kommer hem i April. Superglad för det. Sofia fick rida fram Isak. Hon fick rida på volter i skritt och sen skulle hon trava men Isak la sig bara i grisepass(Isak är en Isalandshäst). Sen fick jag rida honom. Det gick jättebra. Jag töltade mest. När vi hade ridigt en stund så fick jag honom att gå i form. Jag är jättestolt över mig själv. Här är lite bilder när jag rider, det kommer mer bilder i ett annat inlägg. Kommer inte årkar inte lägga upp alla bilder idag. Men här är några stycken:
!!!Bilderna är copyright!!!
Det kommer fler bilder sen men jag årkar inte lägga upp fler nu.
Pöss på er ska snart åka och handla med mamma och syrran. Vi höres alla<3
Hejdå<3 Isabell<3

mäst tävling<3

hey<3
haha vet inte vad jag ska skriva
ska prara med isabell om vi typ kan ha fråge stund på bloggen imorn hoppas hon säger ja för att jag vill det och vi har ju inte haft det någon gång sen vi skaffade bloggen...
och  det var ju inte så länge sen vi skaffade bloggen så att ni kanske har några frågor till mig eler isabell<3
just nu sitter jag och kollar på tv och håller på med datan <3
om ni tycker att vi har gjort jätte lite inlägg så är det för att igår så tävlade vi och jg hade gäster så jag glömde
blogga och isabell tävlade sen åkte hon till mello<3 men det gick jätte bra för båda oss två och på
onsdag så ska jag anmäla mig till serie hoppningen :D woopwoop<3
hoppas bara att det inte är bara jag som har anmält mig soom aldrig har varit med på serie hoppning förut! det hade varit lite pinsamt!!
hahahah!!
kan inte ladda upp bildeer på tävlingen just nu men gör det sennare i dag elller ikväll, imorn är det studiedag ;)
wihu! ska bli skönt ! men det komer vara NP (natinellaprov) i veckan :( i matte :P
orkar inte fler prov!
men jag orkar inte skriva mer  hejdå <333  ///Cassi<3
 
 
 
 

>:( :D <3

Åhhhhh!!!!! Vet inte vad jag ska skriva !!!! Kommer explodera snart!!!!! Varför fick Anton så lite röster >:( ÅHHHH! Hahah vad dålig jae <3 stackars Anton, men Robbin värkade ju lessen ;) min bästa faster hejade på rätt iaf , hon hejdade på Robbin :)
Tävlade idag och fick BÄSTA magi <3 min bejb! Älskar han <3
Jag fick godkänt så ATG jag ska anmäla mig till seriehoppning :D
En bra sak idag i alla fall:D
Tycker fortfarande synd om Anton<3
Isabell fick rida Caslo som hon ville och jag magi som jag ville <3
Lägger ut bilder från hoppningen sen när jag är inne på datan för det får inte att skicka bilder med mobilen <3:( hejdå puss<3 Cassi<33


hejsan<3

bilden är copyright <3
hey<3
slutade skolan kl.15.05 jätte sent för att vara fredag! men jaja efter skolan så gick jag och elza ner till infra city och köpte en var sin ben O jerry .... älskar det!
sen gick vi hem till mig för att vi frös så mycket!! men vi har lixom väldigt tråk , imorn ska jag "tävla"
hoppas att jag får rida clements eller robbin! det skulle vara väldigt chill!  men jag vill hälst rida clements har inte ridit henne på jätte många år , ibland är det ganska bra att vara kort, man får nästan rida alla hästar och växer inte ifrån dom! :D juste vill rida clements för att jag köpte ett  schabrrak till sist jag hoppade blåbärshoppning och det var inte så stort så att det passade magi som jag hopade sist.  clements är inte så stor så att det kanske passar om jag har tur men jonna är ju så snäll så att om mitt schabrak inte passar på den hästen jag ska hoppa så får jag låna ett av henne <3 hon är SÅ snäll , men aja är fortfarande men elza, hon har oxå lite problem med hennes blogg.se app, det går inte att skicka bilder från mobilen ... :( men jaja det får vi leva med .
haha vi sitter och lyssnar på musik. 1D , alltid 1D med elza ;)
vi skulle ha ute jumpa idag men våran jumpalärare sa att marken var för ård för att springa på :(
det var ju så varmt så att man ville ju vara ute men nejnej när det äntligen ät gansja varmt så måste man vara inne och ha teori , taskigt!! maten vr som vanligt inte så god :(   fast den var faktiskt godare än vanligt!!
hatar att hitta gamla bilder så sig själv! min kompis hade hittat bilderpå mig sen i typ 5.an men aja nu ska jag vara lite social men elza ;) hejdå <3
kraaaam Cassi<3
 

Väntar

Hej!<3
Just nu är jag i centrum och väntar på att tiden ska gå fortare. Min kompis som jag ska till Sollentuna med slutar halv fyra. Och hennes buss till station går kvart i fyra. Satt jag får vänta länge länge länge. Jag vet inte vad jag ska skriva men idag är det kvinnodagen. Jag vet inte riktigt vad den dagen handlar om men jag vet att det är iallafall för att kvinnor ska få samma rättigheter som killar i andra länder.
Jag sitter på en sittsak i centrum och vill att tiden ska gå fortare. Det känns som om det aldrig kommer att bli halv fyra.
En liten random bild men aja.
Kan tiden gå fortare?? Men aja hejdå ska gå i några affärer tror jag.//Isabell<3

Massage & matte

Hejhej...
När jag kom till skolan så hade jag elevhälsa, jag har massage det var ganska chill ..
Nu ska jag ha matte:(
Men det blir ett väldigt kort inlägg ..;)
Skriver efter skolan hejdå <3
//Cassi:**


Lackar lite på blogg.se<3

Hejhej<3
Min blogg.se app funkar inte alltid därför skriver jag nästan Inga inlägg... Skittråkigt! Tycker såklart fortfarande om att blogga och så men jag är inte inne på datan så mycket så att jag får typ skriva på mobilen och det är då den inte funkar så bra , det är oftast när jag ska skriva något och skicka bilder :( jag som gillar att skicka bilder ;)
Men då får jag ju börja att nästan bara skriva text och när jag är inne på datan så kan jag kanske skicka någon bild<3
Just nu sitter jag i bilen och är på bög till skolan , idag slutar jag kl15.05 senaste dagen.... Fredagar borde ju vara dom dagarna då man slutar tidigast!
Ni har gjort mig på så sjukt bra humör! Statistiken har höjts jättemycket !!
:D Tack så jätte mycket!
Men jag måste sluta skriva nu, ska till skolan :(<3
Hejdå kraaam Cassi<3


Shoo allihoppa

Shoo! Det blir ett kort inlägg. Jag måste sova men jag vill att ni vet lite om det som hände i stallet.Idag har jag varit i stallet med Cassi och Elza. Idag skukle Elza rida. Hon fick rida Bella. Hoppas att det gick bra för henne. Jag åkte hem när hon red så jag kollade inte. Nu så har jag duschat för mamma sa att jag luktade häst och jag får inte lukta häst i skolan så nu har jag duschat. Eh.... Ja vad ska man skriva men nu vet jag. Jag fottade lite innan pappa kom och hämtade mig.
Bilden blev liggande man hoppas det inte gör något. Men det är en underbar bild på Magi.
Samma här men jag kan tyvärr inte vrida på dom i mobilen. Men det blev en ganska fin bild på Bella också.
Och så fotade jag Fleur. Hon ville inte riktigt vara jätteglad men lite nyfiken är hon iallafall.!!!Obs!!!Bilderna är copyright!!Ja då måste jag sova nu är lite trött men godnaty och sovgott<3Pöss på er<3//Isabell

Godmorgon:)<3

Hej!
IDag ska jag till skolan som vanligt. Jag ska gå om en stund så detta inlägg blir inte så långt. Idag ska jag till stallet och bara sköta lite gran. Fast på lördag ska jag tävla:D Cassi ska också tävla så Cassi kommer att sova hos mig till lördag för att hennes pappa ska jobba på lördagen. Idag slutar jag kl.14.00 Det ska bli jätteskönt att inte sluta kl.15.00 som jag brukar. Men jag måste vänta en timme på att bussen ska komma. Bussen går innan 2 så jag hinner inte med den bussen. Så jag tar bussen som går 15.16 vid Centrum.
Jag måste gå till skolan så jag måste sluta skriva. Hejdå ha en bra dag i skolan. Hejdå<3
//Isabell<3 Pöss

Vilka vi red

Hej det blir ett kort inlägg till. Idag skulle jag rida Yoker men när jag kom till stallet sa dom att jag skulle rida Lilleman istället.en det gick bra ändå. Lilleman är lite svajig över och mellan hindrena men min ridlärare Anna tyckte jag och Lilleman var duktiga iallafall.
Cassi fick rida Magi som hon skulle. Hon valde att rida barbacka. Jag vet inte om hon fin nå onte men jag tror inte det. Hon kan skriva mer om hur hon tyckte ridlektionen gick.
Det gick superbra för oss på lektionen:) Jag ska skriva mer imorgon om lektionen och vilka vägar vi hoppade<3 Men nu måste jag pronto sova Hejdå och sovgott pöss<3
//Isabell<3

På buss

Hej detta inlägg blir inte så långt. Nu sitter jag och Cassi på bussen påväg till stallet. Idag ska vi rida. Jag ska rida Yoker och Cassi ska rida Magi. Idag ska vi ha hoppning. Det ska bli jättekul. Hejdå jag vet inte vad jag ska skriva mer.
//Isabell och Cassi<3

Hejhej<3

Hejhej<3
Idag har det varit en vanlig dag i skolan idag. Jag har kollat på konstig film. Våran NO lärare satte på från A till Ö idag i skolan. Tror hon att vi är 3 år eller?? Aja Det var pinsamt iallafall.
Jag vet inte vad jag ska skriva men jag har varit ganska trött efter skolan denna vecka. Jag sovit lite på soffan efter skolan. Det är ganska skönt att sova;) Jag har haft det kul på rasterna men idag blev jag lite sur på min musiklärare som har gjort om alla musikgrupper. Jag gick i en bra musikgrupp och nu fick alla byta till sina arbetsgrupper. Jag gicck i musikgrupp 2 men sen så bytte dom så man har i arbetsgruppen. Jag hade mysik med 5:or och 4:or men nu ska jag gå med 6:or. Jag tycker det kommer bli pinsamt när vi ska sjunga framför 6:orna. Jag tycker det blir pinsamt framför äldre elever. När jag typ sjöng med i låtarna dom satte på var det inte så pinsamt men nu kommer det vara jättepinsamt.
Just nu har jag inget att göra. Jag fick en bild av min kompis som hon hittade på facebook och då är det en bild från när jag och min syrra åkte till stan för att fotograferas. Så det var jättepinsamt när hon skickade det i en gruppchatt. Men tur att jag så ganska fin ut på bilden.
Jag ska snart gå och göra ingenting men jag ska som sakt försöka blogga på morgonen också men jag kanske kan blogga på någon lunchrast sådär om ni vill ha mer blogginlägg att läsa. Jag hoppas ni tycker våra inlägg är spännande att läsa och roliga. Men jag ska rida imorgon. Eftersom jag inte fick rida förra veckan så är jag glad att det är hoppning imorgon. Jag ska hoppa Yoker. Det ska bli kul. Och Cassis pappa ska komma och fotografera när vi hoppar. det ska bli så kul imorgon.
Jag har tråkigt men snart ska jag sova så godnatt och sov gott.
Pöss på er
//Isabell<3

Men asså<3

Jaja jag och Cassi är inte så bra på att blogg på senaste tiden som ni har märkt och vi tappar er som läser våran blogg. Det tycker vi är väldigt tragiskt men nu måste jag skärpa mig. Jag ska försöka att göra ett blogginlägg på morgonen och ett på kvällen. Men det är inte det lättaste att komma ihåg att man måste blogga när man har skola. Men jag kan göra ett inlägg med fakta om mig själv och så kanske Cassi kan om sig själv. Asså jag vill inte svika er läsare bara för att jag är mycket i stallet och för att jag har skolarbete. Men låt inte stallet och skolan komma emellan mig och er läsare. Jag tycker det är underbart att ni läser och kanske till och med tyckar att det vi skriver är intressant. Asså jag älskar värkligen er läsare för att ni bygger upp vårat självförtroende att vi får massa sidovisningar och unika läsare. Det är nästan som em dröm man har drömt om länge äntligen händer. Men jag hoppas värkligen ni kommer gilla våra bilder på hästarna,fåglar och allt vi kan hitta på. Men jag ska till Isak på söndag så jag kan ta med mig min kamera. Fast jag ska inte få rida Isak då. För att min syrra ska få följa med och rida på Isak medans jag ska få rida Brana. Så lite mer bilder på Isak kommer komma upp.
Jag älskar er läsare jättemycket men tyvärr måste jag säga godnatt nu. Det vill jag inte men jag e ganska trött själv så det är nog bra att sova lite nu. Godnatt och sov gott alla läsare puss på er.
//Isabell<3

Hey....

Hey<3 statistiken har gått ner jätte mycket... :( ganska missnöjd men jaja, vi hat ju inte skrivit så mycket i slutet men vi har inte riktigt haft tid <3 men nu Har jag tid, jag började kl:09.05 då hade jag engelska, kl:10.45 och då hade jag spanska , och sen hade jag lunch , 12.20 så börjar vi svenska , bara massa språk i dag <3:(
Just nu sitter jag och Jenny och väntar på att engelskan ska börja, efter skolan så drar jag till Anna . Ska pyssla och gosa lite med hennes hästar :D
Nu kom Yara , kanske inte så intressant hehe...
Hejdååå<3
//Cassi:***


Hejhej<3

Hejsan bloggen nu kommer jag inte skriva så långt blogginlägg för jag ska sova nu och jag skriver på mobilen. Men imorgon som för dom flesta är det skola igen. Tråkskolan som man inte vill till för man vill ha lov. Tänk om man hade mer lov än skoldagar. Men tyvärr är det inte så. Men iallafall jag ska ha en bra helg iallafall. Helgen börjar på fedagen då händer inget särskillt men på lördagen ska jag tävla:D Jag hoppas på att jag ska få hoppa Carlo. Det är blåbärshoppning. Och blåbärshoppning undrar ni. Jag ska berätta vad det är. Blåbärshoppnig är en tävling för dom som har tagit märke 2 på stallet. Man får hoppa en bana. När man har hoppat två godskänna så får man vara med och tävla i klubbtävlingarna i stallet.
Efter en bra lördag så på söndag ska vi åka bil i 40min till mammas kompis Anna som har Isak eftersom vi lämnade bort honom. Det berättelsen kan jag ta när jag har dator. Men jag ska få rida på Isak och Brana:D Det ska bli kul:) Men nu måste jag sova godnatt och sovgott<3:* Puss och kram Isabell<3

Sjuk

Äntligen är jag frisk:D
Jag har varit sjuk sen i måndags men då visste inte jag att jag va sjuk så jag åkte och red iallafall men jag fick inte rida i onsdag. Men då skulle jag rida Yocker tror jag. Men vi går in och bara hoppar. Eller hur Yocker;) Vi ska över hindrena. Men eftersom Yoker är lite speciel så kommer man inte altid över. Han är lite skygg. Mest om öronen. Han tycker det är kul att hoppa men ha måste lite på ryttaren lite innan han hoppar över.
 
Idag är det andra chansen i melodifestivalen. Jag så ett jätteroligt klipp på svt.se när Erik Segerstedt och Mattias Andréasson sjung tillsammans. Tror jag skrattade ihjäl. Men eftersom Tone Damli skulle åka iväg och vara jury i Idol i Norge. Så Mattias fick hoppa in men det var bara igår så idag är Tone tillbaka.
Länken: http://www.svt.se/melodifestivalen/#./mattias-andreasson-oppnar-for-att-ersatta-tone-damli-igen?&_suid=136224188656107526576317637399
Jag hejar nog på Anton Ewald och Erik Segersedt.
 
//Isabell<3

Hejhej!! <3

I onsdags:
Jag fick rida magi som jag trodde och vi hade markarbete :D fick rida barbacka oxå :* det var jätte kul! Han ökade som bara den vid galoppbommarna! Nästa gång ska vi hoppa! Längtar som bara den! ❤
Efter jag hade ridit så kom min faster Ammi och hämtade mig och jag åkte hem och gjorde en omelett med bacon i , det var jätte god, sen gick jag över till Ammi (vi bor grannar) där fick jag en smoothie som var jätte god innan jag dränkte den med choklad sås, men jaja haha hur klantig får man vara HAHAHA

I torsdags
Först när jag kom till stallet så fick jag vara med och jaga hästar och ponnysar. Yoker , Yoda och Kulan hade smitit in på ridbanan när dom skulle gå ut i hagen. Med det var inte det ända, lilleman, Robbin Hood , Tinto, Magi, My lord, tror att det bara va dom, men iaf dom sprang bort mot hugget , ett annat stall , men dom sparang inte så långt men i början fick vi in My lord, Magi och Robbin Hood , Tinto och lilleman sparang efter oss en bit sen kom dom på att dom inte behövde dom andra att dom kunde springa iväg själva. Så vi fick jaga hästar på både åkern och i alen. Anna Ågren körde sin bil och ställde det i slutet av alen vid bilvägen. Sen gick Tinto till mig och jag tog på honnom grimman men lilleman ville inte komma inte för det , han sparang ut en liten bit in i en gammal hage (det är ingen hage fär längre) men sen lyckades Anneli ta tag i honnom så vi ledde in hästarna i hagen och sen skulle vi bara fånga hästarna på ridbanan. Yoda och Kulan var ganska lätta att fånga men när jag skulle ta Yoker så sprang han bara iväg. Så jag fick ta en "havraskopa" och "locka" han lös till hagen.
Senare var jag på voltige (igga stav) det var skitkul vi hade star, han var inte så pigg och man fick inte göra så många gånger men det gjorde inget ... :D pappa jobbade igentligen men han kom och hämtade mig i stallet ändå så att jag skulle slippa ta bussen . När jag kom hem fick jag släppa ut Nisse och han vart jätte glad. När pappa kom hem så åkte vi till Väsby centrum och kollade tid när pappa skulle klippa sig, sen fikade vi på wanes coffee. Jag tog en cola och en chokladkaka med grädde , pappa tog en morotskaka och en latte. Det var jätte gott. Sen åkte vi vidare till k-rauta och köpte en sån där duch list typ. Sen åkte vi till Anna . Jg gick och hälsande på hennes hästar medans pappa och Anna pratade. Sen åkte vi och köpte pizza, gillar inte pizza så att jag tog en sallad istället. Sen satte vi på någon konstig film men den var ganska bra . Vet inte vad den heter <3 sen åt vi någon konstig frusen frukt blandning och glass men kag gillade inte glassen så att jag åt bara frukterna .

Fredag:
Jag vaknade och släppte ut Nisse, fick en liten frukost kompis :) nu kollar jah på en film och Nisse sover <3<3

Hejdå // Cassi , skriver mer i kväll <3

Ps.. Bilderna är copyright som vanligt dårå


RSS 2.0