Hellu

Heeii :)
Just nu så sitter jag på golvet och det känns som om ala stirrar på mig. HAHAHA Jag och Cassi hade tänkt att cykla till stallet... Issa+Cykla långt= inge bra.
HAHA YoLo
Jag vene f*n vad jag ska skriva. Men nu så måste jag sluta skriva. Jag och Cassi ska fråga vår granne när tävlingen på stallet börjar.
Herrå Isabell

Hellu:)

Heii just nu sä sitter jag och kollar på film med Fia, pappa och pappas tjej. Ganska bra film men i början är den ganska tråkig. Jag har sett filmen förut men pappas tjej har inte sätt den. Så vi kollar på den just nu.
Nu så tänkte jag uppdatera lite. I lördags så vet ni typ vad ja gjorde men jag fick inte åka till stan men det gjorde inget.
I söndags så var det chilldag. Jag va med Beccca. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde.
Och i måndags så va det skola. TRÅÅÅÅKIGT!! Och efter skolan tof jag 3 bussen till stallet.
I tisdag så va jag med kompisar i typ en halvtimme i centrum efter skolan. Sen så när jag kom hem så "pluggade" jag på datorn. Alltid kul att plugga lite om hästar. Hahah
Och idag så red jag igen:) Det gick jättebra. Jag red Carlo och han va underbar idag. I vissa tillfällen hatar jag Carlo och i andra så älskar jag honom. Som idag så älskade jag honom. Han va underbar. Han va nästan som en storhäst i vissa tillfällen. Hans trav va umderbar när vi travade på volt. Asså Omg. Han va underbar. Haha känner att jag säger att han e underbar typ 24/7 Hahah men nu kommer jag inte på något mer att skriva.
Kramizar Isabell♡

Godmorgon:)

Just nu har jag astråkigt och ä r typ den ända som är vaken. Jag vaknade kl. 7:37 ganska exakt. Det är astråkigt hemma för typ alla sover och vill inte väcka dom. Elr asså pappa är nu på övervåningen men för typ 20 min va jag den ända som va vaken. Men aja. Idag kommer min dag vara lite att jag är ute och flänger. Först nu kl. 9 ska jag typ vara barnvakt till min syrra i typ en timme. Sen ska jag till kulturhuset med några kompisar. Och efter det ska jag fråga pappa om jag får åka till stan med en annan kompis.
Så ungefär så kommer min dag att se ut. Men om jag inte får åka till stan ska jag fråga min kompis Emma om vi kan göra nått annat. Jag hoppas att jag får åka till stan men jag är inte helt 100% på att jag får men man kan ju alltid fråga:)
jag kommer inte på så mycket att skriva men jag har pisstråkigt och Fia vill ha datorn så jag måste snart sluta skriva. Hemma hos pappa brukar vi bråk om tv:n och datorn. Så Aa vi brukar bråka om teknologik. Tror jag stavade rätt i alla fall.  Men ja. Nu måste jag lämna ifrån mig datorn innan den dör. Haha ger min syrra en datorn som är påväg att dö. HAHA den har 34% batteri kvar. Men aja. Vill ha en egen dator hos pappa men om jag vill ha det måste jag köpa den själv:/ Precis samma om jag vill ha en IPhone. Jag måste köpa den själv. Aja kommer nog aldrig få en IPhone eftersom jag inte har några pengar. hoppas jag får en i julklapp elr present. Viste ni att et är 94 dar kvar till julafton och 105 dar kvar till min födelsedag.
Om ni vill kan det komma upp en lista på vad jag vill ha i julklapp/present. Jag tänker kanske lite tidigt på det man asså aja.
Kramar
Isabell<3

Heii<3

Just nu är jag i skolan och håller på med skolans datorer och har tråkigt. Nu är det sista timmen i skolan. Jag slutar kl.13 Jippi!!
Jag vet inte vad jag ska skriva men jag kände för att uppdatera lite
Kram Isabell<3

godnatt

~godnatt Sov gott allihopa:*
E trött ska sova nu
kram Isabell~

Hejsan hopsan

Heii!
Jag kan inte sova!! Är jättepigg!
Just nu så tänkte jag uppdatera lite gran. Nu är det pappa vecka för mig och så.
Igår va jag, Becca och Emma och åt chillbox. Det va jättegott. En utav det godaste sakerna jag har ätit i hela mitt liv.
Imorron händer det inget speciellt. Samma på söndag.
Just nu så ligger jag på min säng och försöker komma på vad jag ska blogga om.
Skolan har ju börjat och så... Men nu på måndag får jag mitt schema:( Orkar inte plugga. Har Nationella prov också:( Aja jag får väll plugga i alla fall om jag ska få A, B eller C. Jag vill helst ha så bra betyg som möjligt.
Jag hoppas att vi kommer få datorer ifrån skolan.
Asså min skolan är weard ibland. Förut sa dom att man får datorer från 4:An. Sen ändrade dom från 7:an och nu kommer 7:an och uppåt få IPad 4 mini. Satt asså jag hoppas sexorna får datorer. Jag jobbar mycke bättre om jag får använda en dator. Okej visst det är bra att skriva för hand också men ändå. Aja min skola är weard när det gäller sånt.
Nu vet inte jag vad jag ska skriva mer.
Asså det är inte bra att somna på soffan...
Ha en bra dag
^Kram Isabell^
 

OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMFG!! OMG!! Tror jag håller på att dö. OMG!! Med stora bokstäver och många utropstäcken.
Nu kanske ni undra WTF pratar hon om? Jo du det är så här jag (Issa) fick ett sms av min mamma när jag va i skolan där det stog "Har något kul att berätta för dig ikväll:D". Självklart blir man lite så omg vaddå? 
Så när vi satt i bilen på väg hem efter att jag hade vart med några kompisar och Becca (min kusin).
När vi parkerade så sa mamma typ "vill du veta vad det är?". Typ så sa hon. Jag bara Aa!!!!!
Hon började berätta långsamt. "Jag känner en kompis som du oxå känner" typ så sa hon kommer inte riktigt ihåg.
Jag bara "Aa". Då började hon berätta och då kommer vi till själva grejen blogginlägget handlar om.
"Hon har en häst". Redan då blev det ett leende på mig. Hon vill tävla sm innan hon säljer sin häst. Då började jag bli lite mer spännd på vad hon ska säga. Och hon vill att någon lite mindre ryttare ska tävla och sen om det går bra. Om hon tävlar måste hon komma upp i 6,40 poeng. Då undrar hon om du skulle vilja tänka sig att tävla.
Då sog mitt leende upp till hundra tusen. Jag bara OMG!!!!!!! OMG!!! OMG OMG OMG!!!!!! OMFG!!!!
Jag blev så himla gla satt jag va bara tvungen att lugna ner mig.
Tack så hemskt mycket Annan att jag får tävla din fina lilla häst Brana. Tusen tack.
 
Kram Isabell
Ha en bra kväll:*
 

RSS 2.0