Nemen hejsan

Heej Jag och Cassi kommer nog byta till www.wearethecrazykids.blogg.se för att vi inte gillar namnet ryttartjejernas så jättemycket men jag kommer fortsätta blogga här också men vi ville börja om på nytt typ. Aja nu ska vi sova typ så godnatt och sov gott allihopa:)
Godnattkramar Isabell<33

Bilderna jag lovade

Hej Här kommer bilderna jag lovade. KAnsk i lite konstig ordning men aja. Första bilden är iallafall på Flisan<3
Kram Isabell<3
 

Hola

Hejsan !
Just nu sitter jag och Cassi i soffan och bloggar och laddare över bilderna från mobilen till datorna. Bilderna jag lovade igår kommer nog idag ist. Jag va så trött igårkväll efter att bara sovit i 5 och en halvtimme. Men bilderna jag lovade kommer i ett annat blogginlägg.
Jag vet inte vad jag ska skriva.
Jo det vet jag visst. Kan ju berätta om halloweenhoppningen igår:)
Jo så här är det. Det va halloweenhoppning på stallet igår och jag red Carlo. Det gick grymt bra om man räknar bort att Carlo försökte bocka av mig på framridningen en gång. Jag va utklädd till typ allt möjligt. Jag hade klänning och vingar. (HAHAHA) och Carlo fick ha en häxhatt. Han vart såååå gullig. Det såg ut som att han hade 3 öron. HAHAHA.
Men ju vet jag inte vad jag ska skriva.
KRAMIZAR Isabell<3333

hola!

nejmen hola, hej eller vad man nu ska skriva...
förlåt för väldigt dålig uppd.jag har helt ärligt glömt bort bloggen ett tag... men iaf ska försöka blogga lite varje dag, men idag har jag varit först hos farmor ett tag , där åt jag farmor och issa ungspannkakor, hennes hund vart väldigt glad när vi kom, samma sak med katten... sen var vi med Rasmus och Jesper, de började med att dom stog & spelade fifa i typ en halvtimme och medans det så gick och kollade i affärer ett tag medans dom typ lite halft letade efter oss, eller snarare kollade lite åt varje håll lite då å då... sen så gick dom runt och följde efter oss, försökte gå i samma takt som mej och isabell... men nu orkar jag inte blogga mera så heejdå kraam Cassandra<3

Hejsan

Heej
Just nu står jag och lagar frukost till mig och Cassi. Det blir stekt ägg på mackor. Det ska bli gott tror jag. Även om jag inte är den bästa kocken. HAHA
Nu ska vi äta frukost Hejdå Ha en bra dag
Kram Isabell

bilder

Just nu laddar jag över bilderna från min kamera till datorn. Jag har inge bättre för mig så ja. Bilderna kommer nog komma upp men du är bara bilder när hästarna är i hagen:)
Kramzisar Isabell♡

Saknad...

Saknaden till Isak är stor. Vill bara ha tillbaka dig. Vi sitta på din rygg igen. Du är min ängel.


Längtar tills vi får resten av bilderna av Ellie.
kramizar Isabell♡

RSS 2.0